Elektronske komponente za Industrijo 4.0 – GALAGO MARKET, vaša destinacija za mikrokontrolerje in senzorje


Ustanovitev podjetja GALAGO d.o.o. in rast na trgu elektronskih komponent

GALAGO d.o.o. je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2012 z namenom ponuditi inovativne rešitve na področju elektronskih komponent. Specializirani smo za prodajo komponent, ki se uporabljajo v robotiki, IOT, avtomatizaciji in digitalizaciji procesov – sektorjih, ki so del koncepta Industrije 4.0. Naša vizija je zapolniti vrzel na trgu in zadovoljiti naraščajoče povpraševanje po tovrstnih izdelkih. Spletno trgovino GALAGO MARKET smo vzpostavili, da bi strankam olajšali dostop do naših izdelkov.

Razvoj podjetja in širitev poslovnih prostorov

Podjetje GALAGO d.o.o. neprestano raste in se razvija, kar dokazuje naša vse večja prepoznavnost tako na domačem trgu kot tudi na trgih EU in izven EU. Vedno smo usmerjeni v raziskovanje novih programskih področij in izboljšanje naše ponudbe. Leta 2019 smo se preselili v večje poslovne prostore na Gačnikovo pot 2 na Ravnah na Koroškem, saj smo potrebovali večje skladiščne površine zaradi širitve dejavnosti.

Naš prodajni asortiment: specialne elektronske komponente za razvojna podjetja in hobi razvijalce


Spletni trgovec in trgovec na debelo

V okviru naše trgovske dejavnosti delujemo kot spletni trgovec in trgovec na debelo. Ponujamo širok nabor specialnih elektronskih komponent, ki jih razvojna podjetja vgrajujejo v svoje naprave in izdelke. Naše komponente se uporabljajo predvsem za krmiljenje elektronskih naprav, naprav za kontrolo dostopa in reklamnih prikazovalnikov. Poleg tega so naše elektronske komponente namenjene tudi hobi razvijalcem različnih naprav.

Specializacija za mikrokontrolerje in senzorje

Naše podjetje je še posebej specializirano za dobavo mikrokontrolerjev in senzorjev. Ponujamo izjemno raznoliko prodajno strukturo in sodelujemo s številnimi dobavitelji v Sloveniji in tujini. Med drugim smo distributer za izdelke Raspberry Pi, ki se uporabljajo v številnih sodobnih tehnoloških izdelkih, omogočajo priključitev senzorjev in predstavljajo odprtokodno platformo za razvoj IOT naprav. Distribucijo izdelkov Raspberry Pi pokrivamo za Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Srbijo. Poleg tega imamo distributerske pogodbe z Adafruit Industries, Sparkfun, Seeed Studio, Arduino, Cooking Hacks in drugimi.

Uporaba naših produktov v sodobnih aplikacijah in sistemih

Večina izdelkov, ki jih ponujamo, je namenjena uporabi v naprednih aplikacijah in sistemih s področja mobilnosti, avtomatizacije – tovarn prihodnosti, pametnih zgradb in mest. V GALAGO d.o.o. smo zavezani k uresničevanju zastavljene strategije, v okviru katere želimo postati prvi spletni naslov v Sloveniji in na Balkanu za nakupe mikrokontrolerjev in senzorjev.

GALAGO MARKET, vaša destinacija za elektronske komponente Industrije 4.0

Pri GALAGO MARKET se zavedamo pomena kakovostnih elektronskih komponent za razvoj inovativnih rešitev in naprav v okviru Industrije 4.0. Naša ponudba zajema široko paleto mikrokontrolerjev, senzorjev in drugih specialnih elektronskih komponent, ki so nepogrešljive pri razvoju sodobnih tehnologij in aplikacij. Z našo spletno trgovino želimo strankam omogočiti enostaven dostop do izdelkov ter postati vodilni spletni naslov za nakupe elektronskih komponent v Sloveniji in na Balkanu.


Osnovni podatki o podjetju: 

Podjetje: GALAGO, spletna trgovina in trgovina na debelo, d.o.o.

Naslov: Gačnikova pot 2, 2390 Ravne na Koroškem

Matična številka: 6189857000

Ident. št. za DDV in davčna številka: SI 73238287

Spletna stran: https://www.galagomarket.com/

E-naslov: info@galago.si

Telefon: 00386 (0)8 205 08 77, 00386 (0)40 559 432

Direktor: Božo Hudopisk

Transakcijski račun: SI56 6100 0000 3842 808

SWIFT/BIC: HDELSI22

Banka: Delavska hranilnica d.d., Ljubljana